Tekninen selvitys

Tekninen selvitys kiinteistöön käsittää esim. putkivuotovahingossa normaalin kosteuskartoituksen, vaurion laajuuden kartoituksen ja vaurion syyn aiheuttajan selvityksen sekä suositeltavat toimenpiteet. Selvitämme myös kiinteistöstä ongelmia jotka eivät suoranaisesti ole vesivahinkokartoitusta, eli tapauksia missä ei suoralta kädeltä tiedetä mikä kiinteistössä on vikana. Tällaisia ovat mm. kapillaarisen maakosteuden aiheuttamat vauriot, yläpohjan tuulettumattomuusongelmat, virheelliset rakenteet jotka aiheuttavat hajuhaittoja, homekartoitukset jne.
Teemme vaurioista myös oikeuskelpoiset selvitykset riita- ym. tapauksiin.
Image

Teemme asuntokauppaan liittyviä kosteuskartoituksia, kuntotarkastuksia ja kuntoarvioita. Asuntokauppaan liittyvässä kiinteistön tutkimisessa vesivahingoista saatu pitkä kokemus on huomattava apu. Kiinteistöä tutkittaessa ei ole lähtötietona esim. että talossa on putkivuoto tai ulkopuoliset vedet tulevat sisälle, joten tietämys siitä mitä vaurioita tietyn ajan rakennuksessa voi olla, on selvä etu.

Image

 

Koska teemme myös vesivahinkokorjausta ja kuivausta, pääsemme tarkastelemaan vaurioita myös silloin kun ne ovat kokonaisuudessaan esillä rakenteiden purun jälkeen. Siksi on tärkeä saada tarkka kokonaiskäsitys vaurioista, mistä on selvää hyötyä muissa kartoituksissa.

 

Selvityksiä teemme 32 vuoden kokemuksella. Aloitimme vesivahinkoselvitykset paljon aikaisemmin kuin niistä oli yleisellä tasolla mitään keskustelua. Kartoittaja tekee noin 250 kpl selvitystä vuodessa.

Toimeksiannot tulevat mm. vakuutusyhtiöiltä, yksityisiltä ja kiinteistöyhtiöiltä.

Free Joomla! template by L.THEME